Norman N.

Maakt u kennis met Norman, welke flink aan het tweeten is gegaan onder de naam @oldmansearch. Norman is me er eentje, elke dag plempt hij tweets eruit met een dikke middelvinger naar zoekmachines en de bijbehorende algoritmes. Hij heeft er allemaal schijt aan. Want onze Norman is 81 en is mooi wijs gemaakt dat Twitter eigenlijk Google is waarmee je kan zoeken op het internet. Dat resulteert dan ook in allemaal  tweets met shit dat die oude man wilt weten.

eggs give me a headache
@oldmansearch
Norman N.

En wat geniaal is het eigenlijk ook allemaal. Zijn 100 000+ followers sturen hem gewoon resultaten op zijn zoekopdrachten en Norman die weet eigenlijk niet beter. Zelf volgt die niemand en “googelt” die lekker verder en maakt hij de echte Google gewoon keihard een rudimentair onderdeeltje van het grote web. ¬†Nog even en de zoekopdrachten van Norman staan bovenaan de zoekresultaten van Google.

@ It's the sulfur in them. You might be allergic.

Laat een reactie achter